Hi, mijn naam is Wout Roosjen

Ik stel me graag aan je voor. Want wie is nu ‘de vent achter de tent’? Ik ben Wout Roosjen, woon in Uden en ben eigenaar van Online Progress. 

In de laatste jaren heb ik al meer dan 400 ondernemers geholpen op het gebied van Facebook en Instagram marketing.

Ik ben begonnen met Online Progress, omdat ik in de markt zie dat veel ondernemers problemen ervaren met verkopen van zowel diensten als producten. Ik kan me voorstellen dat online marketing nieuw voor je is of dat je nog verschillende vragen hebt. Je kunt altijd het contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen. 

Ik werk samen met een beperkt aantal partners. Hierdoor kan ik jou persoonlijke aandacht en kennis over jouw situatie beloven. Daarnaast is het hierdoor mogelijk om flexibel en op korte termijn advertentiecampagnes te starten. 

‘Get rich quick’ bestaat naar mijn mening niet. Ik zal daarom ook altijd gaan voor lange termijn doelen om een doorlopende klantenstroom voor jouw bedrijf te realiseren.

Ik zou graag je graag een keer ontmoeten. Zet je alvast koffie aan? Dan kom ik snel bij je langs. 

Voorbeelden van partners:

Waf, mijn naam is Moos

Ik ben Moos en mijn baasje hierboven noemt me altijd de ‘kantoorhond’. Een klein beetje flauw is dat wel, want ik ben echt wel meer dan alleen een ‘kantoorhond’. 

Maar goed, mijn taak is om te zorgen dat mijn baasje af en toe de benen strekt, zodat hij daarna weer fris aan de slag kan met nieuwe ideeën en om zeker te zijn dat hij tijdens het adverteren niets over het hoofd ziet. 

Met deze verantwoordelijkheid kan het bijna niet anders zijn, dan dat ik volgende maand ‘werknemer van de maand’ ga worden. 

Bericht versturen
Heb je vragen?